A SRETAN NA IBROXU

Jelavić: Ako dođe prava ponuda, ne bih odbio pregovore

24.09.2011 u 11:45

Bionic
Reading

Ispadanje Rangersa u kvalifikacijama Lige prvaka, pa Europa lige, a ovaj tjedan i iz škotskog Liga kupa, zasad nisu pokolebali hrvatskog nogometaša Nikicu Jelavića

Leicester City je u posljednjim satima prijelaznog roka pokušao kupiti našeg napadača, a u igri je bio još jedan neimenovani engleski klub. No, Rangers je odlučio zadržati Jelavića koji je ove sezone u 11 utakmica ubilježio pet golova i tri asistencije.

'Znam da su se u medijima spominjale ponude, ali meni nitko nije ništa rekao. Naravno da je lijepo da postoje klubovi koji su možda zainteresirani za mene. No, još jednom ponavljam, sretan sam što igram za Rangers i osvajam trofeje', rekao je Jelavić za Daily Mail, ali ipak i dodao:

'Ako se pojavi klub i ponudi odštetu koja će odgovarati Rangersu, naravno da bih pristao na pregovore. Ali, ponavljam, sretan sam ovdje i ne želim napustiti Glasgow.'

Radije od osvrta na poraz od drugoligaša Falkirka u Liga kupu, Jelavić se još jednom prisjetio pobjede protiv Celtica (4-2) u Old Firm derbiju odigranom prošli vikend. Hrvatski je reprezentativac bio strijelac i u toj utakmici koja je Rangersu donijela četiri boda prednosti pred Celticom nakon sedam odigranih utakmica u Premierligi.

'Pobjeda protiv Celtica je velik rezultat, stvarno smo igrali dobro, posebno u drugom poluvremenu. Mogli smo zabiti i više od četiri gola. Velika je stvar pobijediti u prvom Old Firmu u ligi. Uvijek me fascinira atmosfera na Ibroxu u tim utakmicama, tako je bilo i prošli vikend. Posebno moram pohvaliti Kylea Laffertyja, uživam igrati s njim u napadu', prenosi Daily Mail Jelavićeve riječi.