uslijedila je isprika

Jedna od najutjecajnijih engleskih TV kuća izazvala bijes navijača Manchester Uniteda, jer Crvene vragove nazvala je 'smećem'

25.05.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Iza Manchester Uniteda još je jedna sezona bez trofeja. Ovog puta okončali su na šesto mjestu tablice, s velikih 35 bodova zaostatka za prvakom, gradskim suparnikom, Manchester Cityjem

Tijekom programa emitiranog u utorak, u dnu ekrana, dok je spiker čitao teniske vijesti, bilo je napisano 'Manchester United are rubbish', odnosno u prijevodu 'Manchester United je smeće'.

Nešto kasnije, voditeljica Annita Mcveigh ispričala se svim navijačima Manchester Uniteda koji su se možda uvrijedili.

Mcveigh je rekla gledateljima:

'Neki od vas su možda primijetili nešto prilično neobično na pločici koja se proteže uz dno ekrana s vijestima koje komentiraju Manchester United, i nadam se da se navijači Manchester Uniteda nisu uvrijedili zbog toga.

Dopustite mi samo da vam objasnim što se događalo: u režiji je netko novi djelatnik učio koristiti ticker i stavljati tekst na ticker, pa su samo neozbiljno pisali nasumične stvari i pojavio se taj komentar. Ispričavam se ako ste to vidjeli i uvrijedili ste se, posebno ako navijate za Manchester United.

To je svakako bila pogreška i nije se smjela pojaviti na ekranu. Dakle, to se dogodilo, ali morali smo vam objasniti pravu pozadinu slučaja'.

A da je novi djelatnik tog dana bio vrlo 'kreativan', potvrđuje i napis: 'Weather rain everywhere', odnosno Vrijeme, kiša svugdje'.

A kako je to sve izgledalo, možete vidjeti OVDJE.