Bomba zaboravljenog asa

Jedan od najvećih Hajdukovih talenata u zadnjih 15 godina zabio golčinu o kojoj će se još dugo pričati; ova se akcija isplati pogledati nekoliko puta

04.04.2021 u 19:04

Bionic
Reading

Andrija Balić je u derbiju svoje Dunajske Strede i Žiline zabio gol o kojem će se još dugo pričati

Andrija Balić je još kao klinac slovio za jednog od najvećih talenata Hajduka i hrvatskog nogometa. Mediji su ga još dok je nosio dres bijelih nazivali Hajdukovim Pirlom, a onda je sa samo 18 godina otišao u Udinese za tri milijuna eura.

Iako se činilo kako će mu karijera strelovito napredovati, Talijani nisu bili zadovoljni onime što je pokazao pa su ga slali na posudbe u Fortunu Sittard, Perugiju i Dunajsku stredu gdje je i danas.

U 25 utakmica je zabio šest golova i upisao četiri asistencije, a gol u današnjem derbiju sa Žilinom će još dugo pamtiti. Susret je završio 3:3, a Balić je zabio gol za 1:2 o kojem će se još dugo pričati.

Bivši igrač Hajduka je zabio jedan od najljepših golova u sezoni. Primio je loptu na lijevoj strani i sjurio se prema golu Žiline i onda s 20 metara sjajnim udarcem pogodio neobranjivo u suprotne rašlje. Golčinu Balića možete pogledati OVDJE.