NEMA ŠANSE

Jedan od hrvatskih junaka Marin Šego dobio duhovito pitanje pa sa smiješkom odgovorio...

18.01.2019 u 08:33

Bionic
Reading

Jedan od junaka velike pobjede hrvatske rukometne reprezentacije bio je Marin Šego koji je svojim obranama izludio Španjolce

Svima je jasno da je Šego još prije zaslužio priliku da stane između vratnica na velikom natjecanju. No to je neka druga tema o kojoj sada nema smisla razglabati. Glavno da je sada ovdje. Protiv Španjolske ako je i obrana popustila tu je bila naša hobotnica.

'Odličan je osjećaj, ali moram istaknuti i svoju obranu. Željko Musa, Alen Blažević i svi dečki koji su u sredini stvarno odrađuju odličan posao. To ne vide ljudi koji laički prate rukomet, ali oni stvarno svoj posao odrađuju krvnički. Kad su oni tako agresivni na sredini i ne dozvoljavaju prolaz, odmah je i nama lakše', objasnio je Šego za RTL.

  • +13
Hrvatska - Španjolska, SP u rukometu 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Utakmica sa Španjolskom bila je prvi pravi test za hrvatsku reprezentaciju na ovom prvenstvu i uspješno ga je položila.

'Imamo odličnu ekipu i u obrani i u napadu. Raspodijelili smo tu minutažu da se ekipa ne umori. Igrači koji više igraju da se malo odmore, tako da mislim da smo na jako dobrom putu', zaključio je hrvatski vratar.

  • +8
Hrvatska - Španjolska, hrvatski navijači na rukometnom SP 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

U nedjelju je na redu Brazil.

'Brazil? Mislim da je taj protivnik premija nakon nekoliko dana odmora. Nismo ih još analizirali, večeras ćemo malo proslaviti. Ne puno, onoliko koliko možemo. Atmosfera je bila vrhunska, hvala svima koji su došli, očekujemo isto i u Kölnu.'

Netko ga je pitao je li možda on novi ministar obrane?

' Ne, ne bavim se ja politikom. Nema šanse', sa smiješkom na licu odgovorio je Šego.

  • +5
Rukometni vratar Marin Šego Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL