'BOMBA' U KAVEZU

Je li ona najljepša sportašica svijeta?

04.02.2016 u 15:40

Bionic
Reading

Michelle Waterson bivša je Invicta prvakinja, a sada jedna od najvećih zvijezda UFC-ove slamka kategorije. No, ono po čemu je poznata je to da je mnogi nazivaju najljepšom borkinjom svijeta. Ovaj video im to daje za pravo

Kći Amerikanca i Tajlanđanke, Michelle Waterson je mnogima upala u oko još dok se bavila karateom i Muay Thaiem, a sve je kulminiralo kad se ova djevojka odlučila upustiti u MMA. U ranim danima svoje karijere je tako vrlo brzo dobila i prve ugovore za modeling i sve je to kombinirala uz svoju karijeru.

S vremenom se udala te postala majka, a modeling karijeru je pomalo zapustila te je i ošišala svoju dugu kosu, koja je bila njen zaštitni znak. No, zato je došla do ugovora s UFC-om, gdje je ostvarila briljantnu pobjedu u svom prvom nastupu. Modeling je sada iza nje, no zato vam donosimo video s jednog od posljednjih editorijala koje je snimila.

Unutar njega Michelle govori o svojoj ljubavi prema borilačkom sportu, kao i o samoj odluci da se bavi njime. Također se dotakla svog porijekla, kao i toga zašto voli modeling. I sve to dok gledamo njen prekrasni osmjeh. Pa uživajte, barem dok ju ne dobijete ponovno priliku gledati u kavezu.