nemaju novca

Japanci bi da Totti dođe igrati - besplatno!

28.06.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti (40) dobio je ponudu da nastavi karijeru u redovima japanskog drugoligaša Tokyo Verdyja

Totti se na koncu ove sezone oprostio od Rome nakon što je dres rimskog kluba nosio čak 25 godina. Vodstvo kluba ponudilo mu je poziciju sportskog direktora, no Totti još uvijek razmišlja o nastavku karijere.

Ponude dobiva sa svih strana svijeta, a jedan je zanimljivi poziv stigao iz dalekog iz Japana.

'Bilo bi sjajno kada bi Totti prihvatio našu ponudu, bio bi to kao san. Međutim, bojim se kako neće biti ništa od dogovora. Totti traži tri milijuna eura, a to je previše za nas', kazao je predsjednik japanskog drugoligaša Tokyo Verdy Hanyu Hideaki.

  • +7
Oproštaj Francesca Tottija Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI

Talijanski mediji nagađaju kako su ga Japanci zvali da igra samo za simboličnu plaću, a pravi bi mu ugovor ponudili ako klub izbori povratak u prvu japansku ligu! No, Tottiju se ta ideja baš i nije svidjela, pričekat će prave (bogatije!) ponude klubova iz američkog MLS-a gdje sigurno može odigrati još dvije ili tri dobre sezone...

Totti je u dresu Rome ukupno odigrao 785 utakmica u svim natjecanjima, zabio je 307 golova, osvojio Serie A, dva Kupa i dva Superkupa Italije, svjetski je prvak s Italijom iz 2006., europski viceprvak iz 2000. godine.