ODNOSI SVE LOŠIJI

Izgubila živce i poručila: Dođi kučko!

31.01.2013 u 15:15

Bionic
Reading

Odnosi između Ronde Rousey i Cris 'Cyborg' Santos postaju sve užareniji, a nakon posljednje izjave Cyborg gotovo pa da više uopće ne sumnjamo da će prije ili kasnije doći do njihovog okršaja te da će to biti sjajna borba

Santos je očito izgubila strpljenje i više nema namjeru slati kurtoazne poruke prema svojoj potencijalnoj protivnici, već je bila potpuno otvorena.

'Borit ću se protiv Ronde besplatno bilo kada i bilo gdje. Svi znaju da ja jedva spustim kilažu na 66 kilograma, ali zbog nje ću se žrtvovati i naći se na pola puta na 63,5 kilograma. Ne mogu vjerovati da Dana kaže da ju izbjegavam. On bi valjda htio da se borim protiv nje tako da su mi obje ruke vezane iza leđa,' pričala je Sanots te dodala:

'Kako bih napokon ušutkala sve, borit ću se protiv Ronde sa samo jednom rukom sa 63,5 kilograma i svejedno ću je potpuno razbiti. Dokazat ću da sam ja prvakinja, a ne ona. Ajmo Ronda, dođi kučko', rekla je Cris.'

Bit će zanimljivo čuti Rondinu i Daninu reakciju na cijelu ovu Santosovu priču, koju joj je možda sugerirao čak i njezin menadžer Tito Ortiz.