PRONAŠLA MOTIV

Ivana Habazin kreće u novi lov na boksački svjetski vrh!

07.11.2014 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon što je objavila nastavak karijere, najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin je objavila kako za mjesec dana ima novu borbu, te da će u međuvremenu u Berlinu sparirati s nepobijeđenom Ceciliom Braekhus

Kako je Sauerland promocija objavila na svojoj web stranici a prenosi fightsite.hr, Ivana Habazin se nalazi u Berlinu kako bi pomogla Ceciliji Braekhus u pripremama za njen novi meč, koji je na rasporedu 29. studenog u Danskoj. Nešto više o tome rekla je sama svjetska prvakinja:

'Moj trener i ja smo bili impresionirani onim što smo vidjeli u mojoj borbi protiv Ivane. Znala sam da je dobra, jer je bila svjetska prvakinja, no uistinu me pozitivno iznenadila. To je jedna od najboljih boksačica svijeta, a da bi ti bio najbolji, moraš se okružiti najboljima. Iz tog razloga smo ju pozvali da mi pomogne u pripremama za moj novi meč, a ona se odazvala,' rekla je neporažena prvakinja.


Braekhus svoju borbu ima 29. studenog, a protivnica joj je Jennifer Retzke. Istog datuma, svoj će novi meč odraditi i Ivana, a nešto više o protivnici rekla nam je ona sama:

'Moja protivnica je Galina Gumliska iz Bugarske. Bit će to meč na šest rundi, pošto se sad trebam vraćati i lagano uboksavati za veće stvari. Isto tako, nije lako pronaći protivnicu koja želi boksati sa mnom.'

Ivanin meč je 29. studenog u Samoboru, a više o njenim dojmovima i pripremama saznat ćemo kroz razgovor s njom, nakon što se vrati iz Berlina.