bivši suigrači se javili

Ivan Rakitić nije skrivao sreću nakon važne pobjede protiv Atletica a onda otkrio i važan detalj: Dobio sam poruku iz Barcelone...

05.04.2021 u 17:32

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Ivan Rakitić, bio je odličan u dresu Seville tijekom subotnjeg derbija, u kojem je sa svojom momčadi s 1:0 svladao lidera La Lige, madridski Atletico. Izborio je Rakitić penal na startu utakmice, no Oblak je obranio udarac Ocamposa. No, Acuna je u 70. minuti ipak uspio svladati slovenskog golmana

Sevilla se ovom pobjedom učvrstila na četvrtom mjestu La Lige, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka, dok je Atletico ovim porazom dodatno zakomplicirao borbu za naslov prvaka.

Jer sada se Barcelona, u slučaju pobjede nad Real Valladolidom može približiti momčadi Diega Simeonea na samo bod zaostatka, dok Real Madrid ima tri boda minusa.

S toga nije ni čudno da su se ovom uspjehu bivšeg suigrača, Ivana Rakitića, jako razveselili u Barceloni. A priznao je to i sâm Rakitić, jer prije utakmice dobio je poruku iz redova katalonskog kluba.

'Neki prijatelji iz Barcelone su mi pisali u stilu 'znate što morate napraviti'..', rekao je Rakitić kroz smijeh u izjavi za 'El Transistor', dodavši:

'Ipak, svako se bori za svoje ciljeve, a mi želimo plasman u Ligu prvaka'.

Rakitić je govorio i o svom ponovnom susretu s Luisom Suárezom, bivšim suigračem iz Barcelone, koji je sada u redovima Atlética.

'Razgovarao sam s Luisom Suárezom, a dresove smo razmijenili na prvoj utakmici u Madridu. Kada izgubite, nemate prijatelja na terenu, bilo da je riječ o Suarezu ili nekom drugom. Nitko ne voli gubiti', zaključio je Rakitić.