PRED NAJTEŽOM MISIJOM

Ivan Rakitić nije izgubio nadu: Vjerujem u čudo!

05.03.2017 u 09:25

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zadovoljan je visokom 5:0 pobjedom Barcelone protiv Celte i nada se istom rezultatu u srijedu protiv PSG-a koji bi Barcelonu odveo u četvrtfinale Lige prvaka...

Naš 28-godišnji veznjak iskoristio je veliku minutažu dobivenu ove subote protiv Celte, a dobru igru okrunio je petim pogotkom sezone u Primeri koji je doduše pao iz čistog zaleđa.

Nakon utakmice hrvatski reprezentativac dao je punu podršku treneru na odlasku Luisu Enriqueu, iako je bilo razdoblja u kojima ga je španjolski strateg ignorirao tijekom prosinca i siječnja.

'Mi i dalje vjerujemo našem treneru. Nama igračima je svejedno, a za klub i njega je možda bolje da je to ranije objavljeno,' izjavio je Ivan Rakitić nakon Celte pa se osvrnuo na Barcinu 'nemoguću misiju' protiv PSG-a ove srijede, kada mora loviti zaostatak 0:4 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka:

'Dat ćemo sve od sebe na terenu i nadam se da možemo kreirati čudo i nastaviti u Ligi prvaka.'

Barca ima bod prednosti ispred Reala u Primeri te igra protiv Alavesa u finalu Kup kralja pa i ako ispadne iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja, sezona i dalje može biti trofejna...