dan ranije u glasgowu

Ivan Perišić naglasio ono što želi čuti svaki navijač Vatrenih: Ovo će biti jedna druga Hrvatska!

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 21.06.2021 15:31
  • Objavljeno 21.06.2021 u 15:12
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Glasgow, gdje će u utorak od 21 sat krenuti po pobjedu i tri boda protiv Škotske,a koja bi joj na kraju mogla i osigurati nastup u osmini finala Eura

Računica je gotovo jasna, odnosno prostora za kalkuliranje nema. Ako želi u osminu finala, a želi, Hrvatska u utorak na Hampden Parku mora pobijediti Škotsku. Naravno, i onda čekati rasplet u drugim skupinama, ili mogući ishod okršaja Engleske i Češke.

No, primarni cilj je jasan, pobijediti Škotsku. Doduše, domaćine je stigla i nevolja, jer možda i ponajbolji igrač, Billy Gilmour, je pozitivan na koronavirus i mora u samoizolaciju.

'Pravila su za sve ista, moramo se koncentrirati na sebe i pobjedu i tko bude dao sve od sebe, ostalo je nebitno i komentirati. Nije nijednoj reprezentaciji lako kada izgubi važnog igrača, ali Škotska ima zamjenu i rješenje. Igrat će pred svojim navijačima. Neke zemlje igraju kod kuće, neke ne mogu ni imati navijače u gostima, pa smo oslabljeni, ali moramo se skupiti i proći grupu pa će biti lakše', kazao je u uvodu Ivan Perišić, strijelac jedinog hrvatskog gola na dosadašnjem dijelu Eura.

'Nismo bili pravi u prve dvije utakmice, trebamo puno više trčati. Nema straha za sutra. Pričali smo između sebe i to će biti jedna druga Hrvatska i dobro je što će i oni trebati na pobjedu pa će biti otvorena utakmica. Otkad sam ja tu, već deset godina i više, kad je bilo najteže, uvijek pravu utakmicu kad je trebalo i vratili se iz mrtvih. Mislim da će to biti tako i sutra'.

  • +69
Hrvatska - Češka, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal