NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Istinska heroina: Sandra Paović dirnuta velikom nagradom

09.01.2015 u 18:48

Bionic
Reading

Nakon teške nesreće koja je ujedinila Hrvatsku u pomoći sportskoj heroini Sandra Paović prima velike sportske nagrade i čeka svoj prvi lov na olimpijsku medalju

Nakon što je u srijedu u Dubaiju primila nagradu 'Star Awards' za najbolju svjetsku stolnotenisačicu s invaliditetom u protekloj godini, hrvatska paraolimpijka Sanda Paović danas se vratila u Zagreb.

'Presretna sam ovim za mene najznačajnijim priznanjem. Sve se događalo u sjajnoj atmosferi i kada vam vaša krovna organizacija uruči priznanje za ponajboljeg sportaša što više treba reći. U listopadu me očekuje Europsko prvenstvo u Danskoj, a potom za više od godinu dana i moje prve paraolimpijske igre u Riju,' kazala je Sandra Paović na svečanom dočeku u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

Paović je u srijedu u Dubaiju na svečanosti na vrhu poznate zgrade Burj Khalifa primila nagradu Međunarodne stolnoteniske federacije Star Awards. Sandri je nagrada pripala nakon sjajne prošle godine u kojoj je osvojila zlatno odličje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

'Naravno da mi se život u protekle dvije i pol godine u mnogome promijenio od kada sam se aktivirala u paraolimpijskom stolnom tenisu. Samo da me zdravlje posluži i vjerujem da će ovakvih i sličnih priznanja za mene i hrvatski sport biti još,' izjavila je presretna Sandra Paović, članica kluba osoba s invaliditetom Uriho iz Zagreba.

I nakon nesreće Sandra igra i - pobjeđuje