nemirna noć

Iskrena reakcija slovenskog suca kojeg proziva cijeli svijet

03.05.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Iako brojni svjetski mediji pišu o nepravdi koju su doživjeli igrači Rome, mala je to utjeha Di Francescovoj momčadi jer u finalu Lige prvaka igrat će Liverpool

Nogometaši Rome pobijedili su u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka Liverpool 4:2, ali i ostali prekratki za gol jer 'redsi' su u prvoj utakmici slavili 5:2.

Međutim, treba dodati da je slovenski sudac Damir Skomina itekako utjecao na rezultat jer u dvije je situacije trebao dosuditi penal za Romu.

  • +8
Uzvratna utakmica polufinala LP-a: Roma - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva situacija dogodila se početkom drugog poluvremena kada je pomoćni sudac signalizirao zaleđe, a Skomina ga je poslušao te umjesto na penal zbog prekšaja golmana Kariusa nad Džekom, prekinuo igru i dodijelio loptu gostima. Naravno, na ponovljenoj snimci jasno je bilo da zaleđa nema. Ali Skomina je vjerovao svom pomoćniku.

Druga sporna situacija dogodila se u 62. minuti, pri rezultatu 2:2,  kad je Alexander-Arnold igrao rukom u svom šesnaestercu te zasutavio udarac El Shaarawyja.

Nakon utakmice novinar televizije beIN Sports Tancredi Palmeri došao je do ekskluzivne informacije kako je Skomina nakon dvoboja bio posve utuče, te da je navodno priznao greške i da se zbog toga osjećao jako loše.