PREVRTLJIVA ZVIJEZDA

Invazija navijača Juventusa na teren i pogrdno skandiranje: Ne želimo ga!

10.08.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Juventus je odradio međusobnu pripremnu utakmicu prve momčadi i 'Juventus Nex Gen' (8:0), a brojni navijači susret su iskoristili i da pokažu upravi kako ne žele Romelua Lukakua

Prijateljski dvoboj okupio je na tribinama velik broj simpatizera 'Stare dame' koji su poslije utakmice izvršili invaziju na teren kako bi se fotografirali s igračima. Pjevalo se, skandiralo, ali isto tako i poslala snažna poruka upravi da im ne dovode Romelua Lukakua.

Grijeh robusnog napadača je što je igrao za mrskog rivala Intera, ali i to što je ovaj ljetni prijelazni rok istodobno koketirao s 'nerazzurrima', zaklinjao im se na vjernost… U Interu su ga zbog prevrtljivosti prekrižili, ali ni navijači Juventusa ne žele takvu osobu u svlačionici.

Tako su za vrijeme i poslije utakmice skandirali parole protiv belgijskog reprezentativca, a spomenimo kako se nedavno i par fanova slikalo s transparentom na kojem je pisalo 'Lukaku, ne trebaš nam, već imamo drugog golmana' te su tako jasno pokazali što misle o njegovim trenutačnim igračkim mogućnostima.