Hrvat mijenja klub

Inter pronašao kupca za Marcela Brozovića; Talijani se rješavaju hrvatskog veznjaka kako bi zaradili za dovođenje velike zvijezde

23.09.2020 u 18:58

Bionic
Reading

Marcelo Brozović mogao bi uskoro preseliti u PSG koji ga želi dovesti iz Intera s Radjom Nainggolanom

Marcelo Brozović će gotovo sigurno do kraja ovog prijelaznog roka napustiti milanski Inter u kojem je od 2016. godine kada je stigao iz zagrebačkog Dinama. Od tada je za talijanskog diva odigrao 200 utakmica i zabio 23 gola, te upisao 25 asistencija.

Dolaskom trenera Antonija Contea Brozović je postao jedan od ključnih igrača Intera, no nakon nekoliko incidenata koje je napravio izvan terena talijanski stručnjak je pristao na to da se hrvatskog reprezentativca proda. Dapače, sada mu je to i prioritet jer želi napraviti novac i mjesto za jednog od najboljih svjetskih veznjaka N'Goloa Kantea.

Za Brozovića interesa ne manjka, a kao najveći konkurenti za njegovo dovođenje spominju se njemački Bayern i francuski PSG. Talijanski Tuttosport piše kako PSG želi iz Intera dovesti Radju Nainggolana i Marcela Brozovića koji su pomalo i otpisani u klubu.

Conte želi svim silama dovesti 29-godišnjeg Kantea koji je u Chelseaju od 2016. godine kada je stigao iz Leicestera za oko 36 milijuna eura. Sada se procjenjuje da bi ga Chelsea mogao pustiti za oko 100 milijuna, a Talijani se nadaju da tu cijenu mogu malo spustiti, a ostatak novaca zaraditi prodajom svojih zvijezda među kojima je Brozović prvi na popisu jer bi mogao postići i pola tog iznosa.