VIDIĆ SE POVUKAO

Imao je velike planove za srpski nogomet, ali dan uoči izbora ovom je objavom šokirao sve!

13.03.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Jedan od najvećih srpskih nogometaša, bivši igrač Crvene zvezde, moskovskog Spartaka, Manchester Uniteda i milanskog Intera, Nemanja Vidić šokirao je javnost u Srbiji objavom da povlači kandidaturu za predsjednika nogometnog saveza te zemlje i to samo 24 sata uoči izbora

Vidić se nedavno kandidirao za novog predsjednika Saveza i njegov protukandidat bio je legendarni Dragan Džajić, koji je, čini se, imao dosta veću podršku nego bivši igrač Manchester Uniteda.

Mnogi smatraju da se Džajić kandidirao samo da bi opstruirao Vidića. Na kraju je Vidić odustao i oglasio se putem društvenih mreža službenim priopćenjem te, kako prenose mediji, iznenadio sve u Srbiji koji su se nadali da bi nogomet u toj zemlji napokon mogao krenuti uzlaznom putanjom.

'Pred našim nogometom veliki su izazovi. Mnogo toga mora i može bolje. Moja ideja je bila i ostala okupiti ekipu vrhunskih profesionalaca koji su kadri riješiti te izazove, kvalitetnije nego možda itko u Europi. Nažalost, na svakom koraku prema tome da postanem predsjednik NSS-a jasno mi je stavljeno do znanja da nam ta prilika neće biti pružena. Ovim putem želim vas obavijestiti da povlačim kandidaturu za predsjednika NSS-a', poručio je Vidić i dodao:

'Odgovornost za rješavanje velikih izazova koji su pred nama preuzela je ista grupa ljudi koja ih je i stvorila. Definitivno nisam optimist po pitanju toga što će učiniti s prilikom koju su prigrabili i mislim da će za četiri godine biti još teže nego danas. Povlačenje kandidature ne znači da odustajem od srpskog nogometa.'