tuga u areni

Igor Vori nije krio tugu, a komentirao je i svoj oproštaj od reprezentacije

24.01.2018 u 23:02

Bionic
Reading

Hrvatska je s velikim ambicijama čekala ovo europsko prvenstvo. Vratila je Linu Červara, a s njim u reprezentaciju vratio se i Igor Vori. Međutim, hrvatski igrači nisu stigli ni do polufinala, samim time ni do jedine medalje koja nedostaje hrvatskom rukometu - europskog zlata

Da su Norvežani slavili s četiri gola razlike protiv Šveđana, ovaj poraz od Francuske 27:30 ne bi bio toliko tragičan.

Međutim, naši su reprezentativci mogli odigrati i bolje protiv svjetskih prvaka, posebice u prvom dijelu, pa bi ovisili i sami o sebi.

  • +14
Hrvatska - Francuska (EP u rukometu 2018) Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ovako su pognute glave napustili parket zagrebačke Arene, a kako će odmicati vrijeme, tako će to razočarenje biti i veće.

Doduše, još će u petak morati odraditi utakmicu za peto mjesto. Ako mu izbornik Červar pruži priliku u toj utakmici, mogao bi to biti oproštaj 38-godišnjeg Igora Vorija od reprezentativnog dresa.

'Nije to bitno u ovom trenutku, ali sigurno neću igrati još deset godina', razočaran je bio Vori, a onda se osvrnuo i na ovaj ogled.

'Ponosan sam na suigrače, sve ovo što je bilo iza nas nije bilo lagano - treninzi, pripreme, utakmice, pritisak koji je bio ogroman. Pokazali smo veliko zajedništvo, nadam se da će mladi igrači uspjeti ovo što mi nismo uspjeli. Iz svega ovoga trebamo izvući nešto pozitivno, a to je jedinstvo'.

  • +53
Hrvatski navijači na utakmici Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL