sada je sve jasno

Igor Tudor postao je nezamjenjiv u Pirlovom stručnom stožeru; Talijani otkrili zašto je Hrvat ključan za novi Juventus

14.09.2020 u 22:06

Bionic
Reading

Talijanski mediji su otkrili kakvu funkciju Igor Tudor ima u Juventusu i što je već sada donio ekipi talijanskog prvaka

Igor Tudor je Hajduk doveo do petog mjesta prvenstvene ljestvice, a onda ga na početku nove sezone HT Prve lige napustio kako bi se priključio Andrei Pirlu i njegovom stožeru kao pomoćni trener velikog Juventusa.

'On je moj izbor. Trebam iskusnog pomoćnika koji je prije bio trener i bivšeg nogometaša i bivšeg braniča koji je prije svega imao osobnost u svlačionici i na terenu. Osim toga, igrao je za Juventus, tako da je savršena osoba za nas', obrazložio je Pirlo zašto je baš Tudora doveo u svoj tim.

Iako je Pirlo imao svoje razloge, u talijanskoj javnosti je postojala skepsa zbog ne baš bajnih rezultata s Hajdukom. Tuttosport je sada svima pojasnio kako je upravo Tudor jedan od ključnih ljudi u novom Juventusu Andree Pirla te da su njih dvojica uveli ogromne promjene po pitanju psihičkog stanja ekipe.

'Oni koji dobro poznaju Andreu Pirla tvrde da s Igorom Tudorom i Robertom Baronijem s mentalnog gledišta radi fantastičan posao i neprestano se nadopunjuje s igračima', pišu Talijani i dodaju kako baš Tudor jako puno razgovara s igračima s kojima često prolazi sve segmente igre.