slavlje na maldivima

Igor Štimac odveo Indiju do naslova najbolje južnoazijske reprezentacije!

16.10.2021 u 21:43

Bionic
Reading

Indijska nogometna reprezentacija u finalnom ogledu južnoazijskog prvenstva, a koje se igralo na Maldivima, pobijedila je selekciju Nepala 3:0 i po osmi put osvojila ovaj naslov

Nakon što su pobjedom nad Maldivima 3:1 u posljednjoj utakmici skupine osvojili prvo mjesto, odnosno potvrdili plasman u finale, tamo su igrači Igora Štimca još jednom odmjerili snage s Nepalom.

U skupini, prošle nedjelje nogometaši Indije već su pobijedili Nepalce pobijedili 1:0, a pobjeda je pomalo ostala u sjeni zbog Štimčeve navodne provokacije odnosno gestikulacije prilikom slavlja, prema nepalskom izborniku.

Naravno, bivši hrvatski izbornik samo se osmjehnuo na te kritike te se maksimalno koncentrirao na finalni sraz, u kojem je njegova momčad ove subote odigrala još bolje i s glatkih 3:0 došla do osmog naslova najbolje južnoazijske reprezentacije. Doduše, prvih 45 minuta završilo je 0:0, ali onda je stigao uraganski nastavak. 

37-godišnji Chhetri zabio je za 1:0 u 49. minuti, Wangjam je već u sljedećoj minuti povećao prednost na 2:0, a za konačnih 3:0 zabio je Samad u prvoj minuti sudačke nadoknade.