odlazak legende

Ibrina oproštajna poruka dirnula je mnoge; posebno je zahvalio jednom čovjeku

17.06.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović (42) se prije dva tjedna i službeno umirovio. Na San Siru su mu navijači Milana priredili veličanstveni oproštaj, a Ibra se sada oglasio na društvenim mrežama emotivnom porukom

'Počelo je snom. Snom koji je pretvorio nemoguće u moguće', započeo je Zlatan Ibrahimović svoju oproštajnu poruku i nastavio:

'Rođen sam u Malmöu. Odrastao sam u Amsterdamu. U Torinu sam postao mudriji. Lav sam postao u Barceloni. Odrastao sam u Milanu, a u Parizu otkrio nove prilike. Izdržljivost sam stekao u Manchesteru i zabavio se u Los Angelesu. Na kraju sam našao mir u svom novom domu - Milanu.

Vi ste me stvorili i sve naslijeđe koje sam stvorio su novi Zlatani. Svi oni koji imaju srce lava. Svi oni kojima je vatra u očima i svi oni koji istinski razumiju da ništa nije nemoguće', napisao je legendarni Zlatan Ibrahimović te za kraj ostavio poruku za svog pokojnog agenta Mina Raiolu:

'Hvala na svemu. Mino, uspjeli smo. Vožnja je završena. Bilo je ovo nevjerojatno putovanje. Nedostaješ mi...'

Ovu je emotivnu objavu Zlatan 'začinio' fotografijom svojih stopala, fotografija je to koja simbolizira sve ono što je napravio u prebogatoj i uspješnoj karijeri.

  • +28
Zlatan Ibrahimović - legendarni švedski nogometaš Izvor: EPA / Autor: Olaf_Kraak