kraj za legendu

Zlatan Ibrahimović u suzama objavio: Došao je trenutak da kažem zbogom nogometu

05.06.2023 u 00:18

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović (41) šokirao je nogometni svijet objavivši da prekida profesionalnu karijeru!

Navijači Milana fantastičnom su se koreografijom oprostili od Zlatana Ibrahimovića (41). Uoči početka susreta Milana i Verone podigli su transparent na kojem su crveno-bijelim slovima ispisali ‘Godbye‘, poigravši se s riječima na sjajan način.

Umjesto običnog ‘Goodbye‘ koje bi značilo: ‘Zbogom‘, navijači Milana su poručili: ‘Do viđenja, Bože‘. Ibrahimovića je ova koreogafija toliko pogodila da nije niti pokušao suzdržati suze... No, u tim trenucima ništa nije dalo naslutiti da će na kraju susreta Ibrahimović svima prirediti totalni šok.

Naime, Ibrahimović se na kraju emotivnim govorom obratio navijačima na San Siru i sve šokirao.

'Došao je trenutak da kažem zbogom nogometu, a ne vama', kazao je Zlatan ne skrivajući suze te nastavio:

'Ne dišem, ali dobro je... Toliko emocija na ovom stadionu. Kad sam prvi put stigao u Milan, vi ste me usrećili. Kad sam drugi put došao, dali ste mi ljubav. Želio bih zahvaliti svojoj obitelji i mojim bližnjima na strpljenju. Želio bih zahvaliti svojoj drugoj obitelji, a to su igrači. Želim zahvaliti treneru i njegovom stožeru na odgovornosti koju ste mi dali. Preteško je, previše je emocija. Vidimo se ako budemo imali sreće. Forza Milan i doviđenja', završio je uplakani Ibra.