ivo grbić želi braniti

Iako je član aktualnog španjolskog prvaka, hrvatski golman koji je bio i na Dalićevom radaru želi promijeniti klub

08.06.2021 u 22:03

Bionic
Reading

U kolovozu prošlog ljeta napravio je veliki transfer te je Lokomotivu zamijenio madridskim Atleticom. No, iako je član španjolskog prvaka, Ivo Grbić svjestan je da mu sjedenje na klupi ne donosi igrački napredak

'Sve je okončano i napravili smo veliki posao. Svi smo zadovoljni. Odlazak Grbića u Atletico je najveći inozemni transfer našeg kluba', prošlog je ljeta izjavio direktor Lokomotive Božidar Šikić.

Sretan je bio i Ivo Grbić, jer nakon što je u Hajduku zanemaren, a igrački se razvio na Kajzerici, ovakav transfer bio je dokaz koliko je napredovao.

Toliko da je bio čak i na radaru izbornika Zlatka Dalića. Međutim, dolazak u Simeoneovu momčad ipak mu nije dobio pretjerano puno zadovoljstva, osim što je mogao trenirati sa slovenskim golmanom Janom Oblakom. Vjerojatno i nešto naučiti, od jednog od najboljih svjetskih čuvara mreže.

Međutim, iskustvo se stječe branjenjem, a Grbić je u cijeloj sezoni branio u samo jednoj utakmici Kupa kralja.

I sada je shvatio da mu je bolje promijeniti sredinu, jer posve je jasno da će Oblak i dalje biti br. 1 u izboru Diega Simeonea kada su u pitanju golmani.

Osim toga, kao rezervnog golmana na stadion Wanda Metropolitano vide Paua Lopeza, kojeg je Mourinho prekrižio u Romi.

Španjolska Marca piše da ga je Atletico ponudio Eibaru, za posudbu. Međutim, u tom klubu imaju nekakvih svojih problema i vrlo je upitno hoće li Grbić prihvatiti odlazak u ovaj drugoligaški klub.

Ili bi mu bolje bilo doći opet u Hrvatsku, a sigurni smo da bi bilo zainteresiranih za golmana te klase.