SVE JE GORE

I u svlačionici Chelsea pojavio se koronavirus; klub objavio ime zaraženog igrača, a Mateo Kovačić u samoizolaciji

13.03.2020 u 08:17

Bionic
Reading

Engleski premijerligaš Chelsea objavio je da je njihov krilni napadač Callum Hudson-Odoi zaražen koronavirusom

Premiership se i dalje igra, ali i na 'Otoku' je pitanje trenutka kada će stati sportska događanja, jer se pojavljuju slučajevi sportaša zaraženih koronavirusom.

Tako su sa Stamford Bridgea poslali priopćenje u kojem su obavijestili javnost da je njihov nogometaš Callum Hudson-Odoi pozitivan na koronavirus.

'Bio je prehlađen, a od ponedjeljka je udaljen od suigrača. Osjeća se dobro i čekamo da se vrati na teren', izvijestili su iz londonskog prvoligaša.

Inače, Cijela momčad londonskog kluba, uključujući i hrvatskog nogometaša Matea Kovačića, smještena je u samoizolaciju, a od ranije u takvoj vrsti karantene nalaze se i nogometaši Arsenala, jer je pozitivan na koronavirus bio trener Mikel Arteta

  • +5
FC Chelsea - FC Liverpool, FA Kup, 3.3.2020. Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

'Naš je trening-centar u Colneyju zatvoren nakon što su testovi pokazali da je trener Mikel Arteta pozitivan na koronavirus. Cijelo osoblje kluba koje je imalo kontakt s njim je u samoizolaciji. Radi se o cijeloj prvoj momčadi i popratnom osoblju, kao i određenom broju ljudi iz Hale End Akademije', navodi se u priopćenju.