BAŠ JE GUŠT

I treći stožerni igrač produžio ugovor s Dinamom

11.06.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Nakon Ivana Novačića i Ivana Vučića suradnju s KK Dinamo Zagreb produžio je i kapetan Hrvoje Garafolić

S Garom je sve lakše. Tako bi se mogao sažeti zaključak u krugovima oko KK Dinamo kad je stigla vijest da će prvu momčad i iduće sezone na parketu predvoditi kapetan Hrvoje Garafolić.

Jednostavno, on je više od najboljeg igrača, lider je u svlačionici, pozitivno je uvijek nastrojen prema svima i daje klubu posebnu notu.

Nakon potpisivanja produžetka ugovora Garafolić je dao intervju za klupske stranice.

“Sretan sam da sam još jednu sezonu tu. Idemo dalje, napravili smo veliki posao prošle sezone. Super je da većina ekipe ostaje na okupu, mislim da imamo odličnu kemiju i veselim se da krećemo po nove pobjede”, prvi je dojam nakon potpisivanja ugovora.

U razgovoru se Hrvoje dotakao i prošle sezone, prve među najboljim klubovima u Hrvatskoj. Na kraju je rezime četvrtfinale doigravanja u kojem je Dinamo pobijedio nove prvake Hrvatske, ali i polufinale Kupa Krešimira Ćosića.

“Najljepši trenutak su vjerojatno pobjede protiv Cibone i Zadra, dva ABA-ligaša. Ta protiv Zadra je najsvježija i praćena je mojom dobrom partijom, pa se to posebno urezalo kao emocija. Ukupno gledajući, mislim da smo odradili odličnu sezonu i da smo postavili neke dobre temelje u premijerligaškom društvu i sad je zadatak na nama da napravimo još bolji rezultat što neće biti lako”, gleda Gara prema naprijed koji je u klubu sada već nekoliko godina.

A je li mogao pomisliti, kada je dolazio u redove Dinama, da će klub narasti do ovoga što je danas?

“Nadao sam se, ali ovo sve je premašilo moja očekivanja i sve to ide stvarno u jednom super smjeru. Nadam se da će to ići ovome kaj se događalo zadnjih dana na futsalu.”

Nedavno je priznao kako ga sve više prepoznaju košarkaški stručnjaci, no ono što je važnije jest, koliko ga prepoznaju navijači?

“Definitivno više ljudi me prepoznaje, nisi više anonimac, i to je lijepo. Naravno da to godi, ali i znači da smo na nekom dobrom putu. Baš je gušt biti dio ove priče”, na kraju će kapetan Dinama.