BITKA ZA 'KAPITALCA'

I Luka Modrić sve pozorno prati; u Realu ozbiljno zagrizli, ali iznenada se u cijeli posao umiješao Juventus

20.03.2019 u 05:47

Bionic
Reading

U Realu rade planove o pojačanjima za sljedeću sezonu. 'Kraljevski klub' ozbiljno je zagrizao za Tottenhamovog 'playmakera' Christiana Eriksena (27), ali u igru se umiješao i Juventus pa je jasno da će se za danskog reprezentativca voditi velika borba

Eriksenu ugovor sa 'spursima' izlazi u ljeto sljedeće godine i u engleskom klubu svjesni su da pod hitno moraju naći kupca, ali koji može zadovoljiti njihove financijske apetite, jer nema naznaka da će Danac produljiti suradnju.

U isto vrijeme Real gradi planove za sljedeću sezonu i traži svježu krv u veznom redu, jer Toni Kroos više nije na pravoj razini, 'terijer' Casemiro nikada nije bio po ukusu Zinedinea Zidanea koji se vratio na trenersku funkciju, za Isca se ne zna ostaje li ili odlazi, a Luka Modrić je u godinama.

Zato je Eriksen španjolskom velikanu jedna od navećih želja za sljedeću sezonu, no cijena bi mogla narasti, jer se u cijelu priču umiješao Juventus koji je dominatan u Italiji, ali želi konstatno biti i u europskom vrhu pa je Eriksen idealan za njihovu momčad.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naravno, kada se dva nogometna diva bore za isto pojačanje najbolje će profitirati treća strana, u ovom slučaju Tottenham koji sada može licitirati. Spursi su prije postavili astronomski odštetni zahtjev na 250 milijuna eura, ali jasno je da neće dobiti ni približno toliko.

  • +5
Premier liga, Tottenham - Arsenal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U Realu su razmišljalo o ponudi od 70-ak milijuna eura, jer mu se bliži istek ugovora, ali kako je tu sada u igri i Juventus u Tottenhamu bi lako mogli ići do iznosa od 100-ak milijuna eura za svojeg veznjaka.

  • +7
Serie A, Genoa - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia