NAGRADNJAČA

Humanitarna akcija Dinamovih navijača

23.05.2012 u 09:38

Bionic
Reading

Dok nacija odbrojava dane do nogometnog Eura Dinamovi navijači su organizirali iznimno atraktivnu utakmicu punu jakih nogometnih imena s ciljem obnavljanja dječjeg vrtića u Vukovaru. Humanitarna utakmica Dinamovih legendi i selekcije navijača pod nazivom 'Plavo srce za djecu Vukovara' održat će se ove subote, 26. svibnja na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a tportal.hr poklanja 2x1 ulaznicu svojim čitateljima.

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo nastavila je tradiciju organiziranih Dinamovih navijača koji često putem humanitarnih akcija pomažu javnim ustanovama u Vukovaru.

Tako će u subotu u 17 sati na stadion u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu istrčati jak sastav Dinamovih legendi koji će odigrati skraćenu utakmicu protiv selekcije navijača. Najzvučnije ime među legendama je slavni kapetan plavih i reprezentacije Zvonimir Boban, a osim njega dolazak su potvrdili i Dario Šimić, Silvio Marić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Slavko Ištvanić, Srđan 'Zujo' Mladinić, Tomislav Butina i druga jaka imena Dinamove prošlosti.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 20 (istok) i 30 (zapad) kuna, a sav prihod ide u korist dječjeg vrtića na vukovarskoj Mitnici.

Dobitnici će ulaznicu preuzeti na porti HoTo tornja, Savska cesta 32.

Po jednu ulaznicu su osvojile:

Ivana Čuljak
Sanda Šimić Petrinjak

Dobitnici ulaznicu podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32.