GRUŽ - SUBOTA, 12 SATI

Hrvatski vaterpolisti potvrđuju prvo mjesto

02.07.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Zaostali susret 6. kola kvalifikacija za završni turnir Svjetske lige vaterpolista između Hrvatske i Grčke odigrat će se u subotu na gruškom plivalištu s početkom u 12 sati, a Hrvatska je i prije utakmice s Grcima osigurala prvo mjesto u skupini, te nastup na završnom turniru koji će se igrati u Nišu od 13. do 18. srpnja

Hrvatski izbornik Ratko Rudić je kazao kako će protiv Grčke igrati Pavić, Nižić, Burić, Perić, Krapić, Paškvalin, Karač, Marković, Lončar, Bebić, Muslim, Buljubašić, Obradović i Pavić.

'Ovim susretom protiv Grčke završavamo sedmodnevne pripreme u Dubrovniku koje su imale za cilj osvježiti pojedine igrače', rekao je Rudić.

'Želimo pobijediti Grčku, koja će igrati s pomlađenim sastavom, iako utakmica nema pravu težinu', dodao je kapetan Damir Burić.

Rudić je objavio i imena 16 igrača za nastup na završnom turniru Svjetske lige koji će se pripremati u Mađarskoj, a to su Pavić, Nižić, Burić, Buljubašić, Bušlje, Lončar, Dobud, Paškvalin, Krapić, Sukno, Marković, Muslim, Bošković, Obradović, Joković i Karać.