Što se događa?

Hrvatski niželigaš objavio kako je njihov igrač otišao u Malagu, ali Španjolci poručili: 'Nemamo pojma tko je on'

28.01.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Španjolski drugoligaš Malaga izvijestio je u utorak kako mladi hrvatski vratar Nenad Tatomirović nije došao kod njih na probu, nakon što je njegov klub Radnički iz Županje preko Facebooka objavio kako se nalazi 'u jednoj od nogometnih akademiji u Malagi'

Španjolski drugoligaš Malaga izvijestio je u utorak kako mladi hrvatski vratar Nenad Tatomirović nije došao kod njih na probu, nakon što je njegov klub Radnički iz Županje preko Facebooka objavio kako se nalazi 'u jednoj od nogometnih akademiji u Malagi'.

„Naš mladi vratar, Nenad Tatomirović, otputovao je u Španjolsku, točnije u Malagu, u jednu od nogometnih akademija gdje će provesti sljedećih mjesec dana“, izvijestio je hrvatski četvrtoligaš Radnički preko Facebooka. „Nenad je juniorski vratar i drugi vratar seniorske ekipe, pa nerijetko i započinje prvenstvene utakmice, prije Marinka Oršolića – svog učitelja, mentora i jednog od najboljih vratara lige, uz kojeg je Nešo stasao i upio mnogo dobrih stvari“, dodao je klub.

„To je prije svega veliko iskustvo te velika nagrada za uloženi trud i žrtvu...Neka je sa srećom Nešo, Radnički je uz tebe, kakogod bilo“, poručio je Radnički.

Málaga, klub s juga Španjolske, nalazi se na 15. mjestu među 22 momčadi druge španjolske lige.

„Direktor naše akademije mi kaže da ga ne poznaje. Nemamo niti jednog hrvatskog vratara ovdje. Žao mi je no ovdje nitko ne zna tko je taj momak“, rekla je Málagina glasnogovornica Ana Vera u telefonskom razgovoru za Hinu.

Ostaje nepoznato je li Tatomirović otišao u grad Málagu u neku akademiju koja nije povezana s ovim španjolskim drugoligašem.