SRAMOTA!

Hrvatski navijači napali putnika u zrakoplovu za Tbilisi

26.03.2011 u 17:56

Bionic
Reading

U zrakoplovu je bilo desetak hrvatskih navijača. Dvojica među njima fizički su se sukobili sa starijim putnikom uz kojeg je bila kći, a prema nekim informacijama pilot je prizemljio zrakoplov na prvom najbližem aerodrom

Slaven Bilić u Tbilisiju nije odustao od tradicije te je jučer oko 14 sati izveo reprezentativce u šetnju gradom. Nitko mu ne bi zamjerio da nije ispoštovao tradiciju jer ulice glavnog gruzijskog grada ne djeluju nimalo privlačno. Sirotinje je kao pljeve, za rukav vas vuku i dječica od pet godina i dedeki u pretpotopnim socijalističkim kaputima.

U gradu u kojem je atrakcija stranac televizijske ekipe okupile su se i na dočeku hrvatskih navijača. Tristotinjak navijača kockastih poprilično su hrabro sa šalovima okupirali središte grada.

U ulici Petrovskaja, koja bi trebala predstavljati jednu od turističkih oaza, jedna je žena, nešto između prosjakinje i znate vec čega, ulovila za nogu hrvatskog navijača i nije je ispuštala!

U zemlji u kojoj je nezaposlenost neslužbeno 50 posto nije ni čudo. Glavni grad stoji nešto bolje, ali vlada kaos, glasnogovornik HNS-a Davor Gavran jedva je uspio nabaviti akreditacije, a da biste promijenili eure u lokalnu valutu lare morate stajati u redu barem pola sata.

Iako su viđeni i neki od veterana huliganskih pohoda po Europi, incidenata u gradu nije bilo, no zato nam je predsjednik udruge Uvijek vjerni Kruno Grlević prenio informaciju o teškom incidentu na letu Kijev - Tbilisi.

'U zrakoplovu je bilo desetak hrvatskih navijača. Dvojica među njima fizički su se sukobili sa starijim putnikom uz kojeg je bila kći, a prema nekim informacijama pilot je prizemljio zrakoplov na prvom najbližem aerodromu', prepričao je Grlević.

Na žalost, bio je to još jedan incident koji će baciti mrlju na Hrvatsku. I koji će sigurno doprijeti do ušiju Uefina predsjednika Michela Platinija. A on je bio vrlo jasan u svojoj prijetnji...