ivo grbić

Hrvatski golman sve bliži Otoku, Sheffield je ozbiljno zagrizao

25.01.2024 u 17:05

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni vratar Ivo Grbić trebao bi u idućih šest dana službeno napustiti Atletico Madrid i postati član engleskog Sheffield Uniteda, rekao je u četvrtak Atleticov dužnosnik.

"Ivo je u pregovorima oko odlaska iz našeg kluba u Sheffield United, ali transfer još uvijek nije zaključen", izjavio je dužnosnik za Hinu.

Zimski prijelazni rok završava 31.siječnja.

Atletico Madrid je već maknuo 28-godišnjeg hrvatskog vratara s popisa igrača na klupskoj internetskoj stranici. Grbić nekoliko dana ne trenira s četvrtoplasiranom momčadi španjolskog prvenstva koja u četvrtak na svom terenu igra četvrtfinalnu utakmicu španjolskog Kupa sa Sevillom.

Atletico je u srijedu doveo 26-godišnjeg rumunjskog reprezentativnog vratara Horatia Moldovana iz bukureštanskog Rapida. On će biti rezerva 31-godišnjem Janu Oblaku. Moldovan je dobio dres s brojem 1 koji je ove sezone nosio Grbić te je na popisu igrača za susret sa Sevillom.

Ivo Grbić ove sezone nije dobio priliku braniti u niti jednoj Atleticovoj utakmici pa se nada mjestu među vratnicama Sheffield Uniteda, posljednjeplasirane momčadi engleske Premier lige.

Njegov agent Jure Pućo nije odgovorio na upit.

Grbić je u Atletico došao u ljeto 2020. iz zagrebačke Lokomotive, a za madridske crveno-bijele upisao je 14 nastupa. Jednu sezonu proveo je na posudbi u francuskom prvoligašu Lilleu gdje je branio 29 puta.

"Imamo momčad s 23 igrača od kojih neki mogu otići", rekao je Atleticov trener Diego Simeone na konferenciji za medije u srijedu. "Neki žele otići, a to se događa svim momčadima i potrebno je živjeti s tim", dodao je.

Standings provided by Sofascore