šakom u glavu

Nakon sukoba s Nenadom Bjelicom oglasio se Leroy Sane: Ne zamjeram mu...

25.01.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Jučerašnju utakmicu minhenskog Bayerna i Union Berlina obilježio je fizički sukob Nenada Bjelice i Leroya Sanea. Hrvatski je trener u 74. minuti udario u glavu Bayernova igrača nakon prepirke oko lopte

Veliki je skandal izazvao trener Union Berlina Nenad Bjelica nakon sukoba s Leroyem Saneom. Hrvatski je trener zvijezdu Bayerna dvaput udario u glavu nakon čega je zaradio izravni crveni karton.

Nakon svega se oglasio i sam Leroy Sane te pojasnio što se dogodilo.

'Zapravo sam želio samo što brže vratiti loptu u igru kako bih započeo novi napad, a onda su se stvari otele kontroli...', kazao je Sane za Bild nakon utakmice te nastavio:

'A on me potom zgrabio i udario u lice!'

Situacija se 'zakuhala', malo je nedostajalo da dođe i do većeg fizičkog obračuna, ali igrači su brzo razdvojili Bjelicu i Sanea.

'Ne zamjeram mu, to je za mene već zaboravljeno. Razumijem da je bilo malo emotivan nakon situacije u našem kaznenom prostoru. U svakom slučaju, najvažnije je da smo pobijedili', zaključio je Leroy Sane.

  • +9
Bayern München - Union Berlin, Bundesliga, 24.1.2024. Izvor: EPA / Autor: ANNA SZILAGYI

>> video sukoba Bjelice i Sanea pogledajte OVDJE.

Nešto ranije je i Nenad Bjelica objasnio što se točno dogodilo.

'Odgurnuo me u mom prostoru i reagirao sam. Ali to je nedopustivo, ali nisam reagirao onako kako bi trebao reagirati kao trener. Razumijem zašto sam dobio crveni karton. Još sam bio i ljutit zbog mogućeg penala za nas prije toga', kazao je Bjelica i dodao:

'Bio sam u svom prostoru, želio sam uzeti loptu i dodati je Saneu. No, on me odgurnuo i naravno da sam onda reagirao… Da, krenuo me provocirati u mom prostoru.'

Standings provided by Sofascore