OVO GLEDAMO U MMA-U

[VIDEO/FOTO] Hrvatska sutkinja pokazala crveni karton već u devetoj minuti kvalifikacijske utakmice; pogledajte brutalan nasrtaj koji je zgrozio baš sve!

12.11.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Ivana Martinčić bila je glavna sutkinja u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Njemačke i Lihtenštajna (9:0), a već u ranoj fazi susreta pokazala je crveni karton

Nakon što je postala prva žena u ulozi glavnog suca jedne utakmice HT Prve lige, a u listopadu odsudila kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija između Latvije i San Marina, Ivana Martinčić zaslužila je još jedno veliko međunarodno priznanje te je sudila dvoboj kvalifikacija nogometaša za SP u Kataru.

Naša sutkinja vrlo dobro je odradila svoj posao, a već u devetoj minuti dobila je pljesak s tribina stadiona u Wolfsburgu, jer je isključila gostujućeg igrača Jensa Hofera. Branič Lihtenštajna neoprezno je džonom ušao u vrat Leona Goretzkog. Brutalan kung-fu potez dostojan MMA.

  • +6
Njemačka - Lihtenštajn, kvalifikacije za SP u Kataru 2022. Izvor: EPA / Autor: FOCKE STRANGMANN

Martinčić je odmah pokazala na penal, a minutu kasnije i gostujućem braniču crveni karton. Gledatelji su zapljeskali, a ni nogometaš Lihtenštajna se nije bunio nego je pomogao njemačkom igraču da napusti travnjak. Brutalni prekršaj i crveni karton možete vidjeti OVDJE.