Favbet

Hrvatska premijera u svijetu zabave!

04.05.2023 u 11:11

Bionic
Reading

Favbet AK igračima vraća dio potrošenog novca

Igre na sreću mnogima su omiljen hobi jer donose dozu adrenalina prilikom iščekivanja krajnjeg rezultata. Uzbuđenje, osjećaj iščekivanja, izazivanje sreće i potencijalni dobitak razlozi su velikog broja zaljubljenika u klađenje, a jedno od najpopularnijih odredišta svakako su Favbet automat klubovi, koje diljem Hrvatske možete pronaći na 18 lokacija. Osim zabavnih igara i vrhunskog igračkog iskustva, Favbet svojim igračima donosi i odlične promocije kojima se zaljubljenici u igre na sreću uvijek vesele.

Posebice će ih oduševiti novitet u Favbet automat klubovima, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Uz uzbudljive slotove i širok spektar igara kroz koje je moguće ostvariti bodove na Favbet Loyalty kartici, na raspolaganju je i dodana vrijednost – 'Cashback'. Odsad Favbet automat klubovi pružaju opciju povrata uloženog novca svojim cijenjenim igračima. Ono što je potrebno jest učlaniti se u u Loyalty klub, a bodove je moguće skupljati i iskoristiti bilo kada. Cashback je moguće ostvariti svaki dan i već idući dan zamijeniti ga za promo tickete, koji 'sjedaju' na Loyalty karticu i vraćaju vas natrag u igru i uzbudljivu atmosferu klađenja u Favbet-u.

Sve detaljnije informacije čekaju vas u automat klubovima diljem Hrvatske te na webu.

18+ , igraj odgovorno. Igre na sreću izazivaju ovisnost.

*Cashback se ostvaruje kroz program vjernosti putem promotivnih tiketa za igru na automatima te se ne može zamijeniti za novac.