BITKA NA TRIBINAMA

Hoće li Dinamo imati pravu potporu? Naravno, evo koliko se 'modrih' navijača očekuje na tribinama Etihada

01.10.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Dinamo u drugom kolu Lige prvaka kod Manchester Cityja (21 sat) neće igrati pred rasprodanim tribinama, ali se svejedno očekuje lijepa brojka gledatelja od kojih će dio biti i Dinamovih simpatizera

U engleskom prvaku spustili su cijene ulaznica, možda u strahu da Dinamo nije dovoljno atraktivan suparnik u Ligi prvaka, pa se tako na tribine Etihada može i za 15 funti (125 kuna), a prema zadnjim informacijama s Otoka na stadionu će se naći oko 40-45 tisuća ljudi.

Iako stadion prima 53 tisuće nije to loša brojka s obzirom da je za navijače premijerligaša 'modra' momčad nepoznanica, a ni Pep Guardiola nije skrivao u najavi utakmice da je tek dan uoči dvoboja pozornost obratio na Dinamo.

Što se tiče gostujućih kibica, Dinamo će opet uživati vrlo dobru potporu, na raspolaganju je maksimirskom klubu bilo 2700 ulaznica, nisu otišle sve, ali prodano je oko 1500.

  • +12
Navijači Dinama u Manchester Cityju Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

To je lijepa skupina 'modrih' navijača koji će sigurno poderati glasnice kako bi pružili otpor brojčano nadmoćnijem suparniku na tribinama te bili dodatan vjetar u leđa Dinamovim nogometašima.