izbačeni iz hotela

HNS i Šuker bez milosti za novinare HRT-a

04.09.2017 u 22:55

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom jedan je od najvažnijih dvoboja ovih kvalifikacija a kojima je za cilj odlazak na SP u Rusiju 2018. godine. Drugim riječima, u Eskisehiru se traži pobjeda protiv Turske, a sve uz sliku na HTV-u. Doduše, valjda će biti i tona iako su novinari s Prisavlja izbačeni iz hotela a sve, navodno, na inzistiranje čelnika HNS-a

'Kad nakon 12 sati puta dođeš do hotela i shvatiš da je čaj jedino što ćeš tamo dobiti, iako je smještaj plaćen još 24. kolovoza', napisao je na svom Facebook profilu komentator Hrvatskog radija Marko Šivak.

A on je jedan od petorice HRT-ovih djelatnika, uz sukomentatora Davora Lulića te HTV-ovog komentatora Dragu Ćosića, koji su - na zahtjev čelnika Hrvatskog nogometnog saveza morali napustiti hotel u kojem je odsjela reprezentacija.

Doduše, čelnici HNS-a se pravdaju kako ni jedna svjetska reprezentacija ne dopušta novinarima da budu u istom hotelu s nacionalnom selekcijom.

Iako su najavljivali kako će prenočiti u predvorju hotela, HRT-ovci su ipak pokazali malo više razumijevanja te su iz Hiltona preselili u hotel Merlot.