zvijezda bez broja

Hazard u Madridu izazvao euforiju, ali i čuđenje: Ovakvo predstavljanje Real još nije imao...

13.06.2019 u 21:21

Bionic
Reading

Eden Hazard prošao je ovog četvrtka obavezni liječnički pregled, predstavio se navijačima na dobro ispunjenom Santiago Bernabeu i dao prve izjave kao igrač Reala, no mnoge je iznenadilo što nije imao broj na svom novom dresu...

Deset godina nakon kupovine Cristiana Ronalda u Madrid je stigla nova velika superzvijezda europskog nogometa. Za oko stotinu milijuna eura kupljen je Eden Hazard koji je ovog četvrtka odradio sve formalnosti, potpisao ugovor pa tehnicirao na dobro ispunjenom Santiago Bernabeu, gdje su ga dočekali oduševljeni navijači.

  • +3
Eden Hazard stigao u Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Stigao sam u najbolji klub na svijetu, a ja sam na svom vrhuncu,' samouvjereno je izjavio na svojoj prvoj press konferenciji u Madridu 28-godišnji belgijski ofenzivac pa dodao:

'Mislim da je ovo bio savršen trenutak za moj dolazak u Real. Namjeravam postati najbolji nogometaš na svijetu, a za to moram igrati u najboljem klubu. Ovo je moj novi izazov.'

Ono što je iznenadilo javnost je to što je Eden Hazard predstavljen navijačima u dresu Reala bez broja na leđima. Nešto što nije bio slučaj u posljednjem desetljeću s niti jednom novom zvijezdom koja je stigla u klub.

Zanimljivo, unatoč tome u klupskoj trgovini već su se počeli prodavati njegovi dresovi i to bez broja, a kupcima će naknadno biti utisnut kad padne odluka za koji će se odlučiti.

Naravno, odmah su se pojavile glasine da Hazard želi Modriću oteti 'desetku' koju je nosio u Chelseaju, ali na press konferenciji je priznao da mu se taj pokušaj već izjalovio.

'Imao sam sreće zahvaljujući Kovačiću pričati s Modrićem i pitati ga hoće li mi dati da nosim 10, ali rekao mi je da neće pa moram neki drugi. Broj nije važan, važno je kako ću igrati u tom dresu,' naglasio je Belgijac za kojeg se vjeruje da će igrati s brojem 7, poput Cristiana Ronalda koji je uz sličnu euforiju i sličnu novčanu odštetu stigao u klub 2009. godine.

Nova era Reala sada počinje s Hazardom...