želi ga milan

Kramariću stiže ponuda koju će teško odbiti: Na preporuku Bobana prelazi u slavni klub?

13.06.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Tuttosport tvrdi kako je Andrej Kramarić jedan od željenih napadača ovog ljeta od strane posrnulog Milana koji se sljedeće sezone želi nakon mnogo godina napokon vratiti u Ligu prvaka...

Slavni klub u fazi je potpune rekonstrukcije. Gattuso više nije trener, a osim stručnog stožera traže se i igrači koji bi Milan mogli vratiti u Ligu prvaka gdje i spada, s obzirom da je samo Real Madrid kroz povijest bio uspješniji u ovom natjecanju od 'rossonera'.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dnevnik Tuttosport piše kako je jedan od igrača koje uprava vidi kao vrijedno pojačanje i naš Andrej Kramarić, iza kojeg je odlična sezona u dresu Hoffenheima i 22 postignuta pogotka, 17 u Bundesligi i 5 u Ligi prvaka.

Iako je hrvatski 27-godišnji reprezentativac u nekoliko navratio naglasio da mu ništa ne nedostaje u njemačkom klubu za kojeg trenutno nastupa, vjeruje se da poziv kluba poput Milana ipak ne bi odbio, a Tuttosport spominje i Zvonimira Bobana kao čovjeka koji preporučuje dovođenje Kramarića, dok nije tajna da klub upravo hrvatsku nogometnu legendu nagovara da preuzme ulogu sportskog direktora.

U svakom slučaju, Milan bi za Andreja trebao platiti odštetu od oko 40 milijuna eura, što ne zvuči puno kad znamo da su crveno-crni u zadnjih pet godina potrošili pola milijarde eura na razna pojačanja, a nisu napravili baš nikakav iskorak...