nevjerojatne cifre

Harry Kane u hotelu 'nabio' račun od preko milijun eura, a sve to plaća Bayern

07.11.2023 u 09:29

Bionic
Reading

Engleski napadač Harry Kane (30) ovog je ljeta iz Tottenhama stigao u Bayern i konstantno ruši rekorde. U dosadašnjih 14 utakmica zabio je 17 golova uz još sedam asistencija, a u posljednja dva susreta u Bundesligi upisao je hat-trick

Harry Kane (30) u Bayernu zarađuje oko dva milijuna eura na mjesec, no engleski napadač od dolaska u München još uvijek nije pronašao kuću pa i dalje s obitelji živi u jedom od najluksuznijih hotela, a sve račune plaća Bayern!

Problem? Pa to što Kane sa suprugom i četvero djece živi u Vier Jahreszeiten Kempinski hotelu, jednom najluksuznijih i najskupljih hotela u Münchenu. Njemački mediji tvrde kako samo jedan dan za obitelj Kane košta čak 11.500 eura pa je Bayern na njegov dosadašnji boravak potrošio više od milijun eura!

Hotel se nalazi u samom centru Münchena što je otprilike dvadesetak minuta vožnje do Allianz Arene, a Kane i obitelj na raspolaganju imaju batlera, luksuzne čokolade Purity, parfeme Krigler i BMW koji može uzeti na probnu vožnju kad god poželi.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Kaneov luksuzni apartman navodno se nalazi u povijesnom dijelu hotela sagrađenog 1958. godine te ima zaseban dnevni boravak, dvije kupaonice od Carrara mramora, svilene zavjese, dizajnerski namještaj, šest televizora i brojne druge luksuzne dodatke.

  • +2
Borussia D - Bayern Izvor: EPA / Autor: Christopher Neundorf