kako će ovo završiti?

Njemački velikani zaratili zbog 'vatrenog'; Bayern ga pod hitno želi vratiti...

03.11.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Josip Stanišić (23) ovog je ljeta iznenađujuće morao napstiti Bayern te je završio na jednogodišnjoj posudbi u Bayer Leverkusenu. No, u Münchenu su se odjednom predomislili pa našeg desnog beka već ove zime žele vratiti u svoje redove

Trener Bayerna Thomas Tuchel proteklog je ljeta odlučio kako mu Josip Stanišić (23) neće trebati ove sezone pa je desni bek hrvatske reprezentacije morao potražiti novi klub. No, u Münchenu su bili pametni, odlučili su kako Stanišića ne žele prodati pa su ga poslali na jednogodišnju posudbu.

A 'vatreni' nije dugo tražio novi klub, trener Bayer Leverkusena Xabi Alonso tražio je baš takvog i sve je brzo dogovoreno.

'Bio sam iznenađen. Ali, klubovi su se složili i za mene je ovo najbolja odluka', rekao je 23-godišnji desni bek hrvatske reprezentacije koji se u Leverkusen preselio na samo jednu sezonu, bez mogućnosti otkupa njegovog ugovora.

No, nakon samo četiri mjeseca Bayern se predomislio, njemački mediji javljaju kako Bavarci inzistiraju na tome da im se Stanišić vrati već u zimskom prijelaznom roku! Naime, ozljede su desetkovale momčad Bayerna, posebno je stradala obrambena linija gdje su na neko vrijeme 'ispali' stoperi De Light, Upamecano i Buchmann, a stradao je i desni bek Mazraoui.

Bayern zato pod hitno, već ove zime, treba Josip Stanišić, ali Bayer ne želi pristati na to!

'To je nemoguće jer je posudba potpisana na rok od godinu dana i Bayern je dobio takav odgovor', navode izvori bliski Bayeru, a nakon svega se oglasio i sportski direktor 'apotekara' Simon Rolfes.

'Priča nije istinita. Nismo ni razgovarali s Bayernom o tome. Jasno je da će Josip Stanišić ostati s nama do ljeta', rekao je Rolfes.

Stanišić je ove sezone odigrao osam utakmica za Bayer Leverkusen, a za Hrvatsku je do sada odigrao 14 utakmica.

Standings provided by Sofascore