NEPREŽALJENI SOLUN

Halilhodžić: Dobro je da boli!

02.10.2010 u 14:24

Bionic
Reading

Poraz od PAOK-a gotovo još nije preboljen, a pred Dinamom su nova domaća iskušenja. Vahid Halilhodžić priprema momčad za utakmicu protiv Istre i od svojih igrača traži samo i jedino - pobjedu

Dva su dana prošla od nesretnog i nespretnog poraza Dinama u Solunu, a već su pred 'modrima' nova iskušenja u domaćem natjecanju. Dinamo će u nedjelju u 18 sati na Maksimiru ugostiti Istru, a trener Vahid Halilhodžić očekuje pobjedu.

'Svi će sad možda očekivati pad motivacije i zato samo mogu reći da ćemo se pripremiti što bolje za utakmicu s Istrom. Sve osim pobjede bi me itekako razočaralo', objavile su Vahine riječi službene web stranice Dinama.

'Rekao sam da svoju ekipu uvijek možeš upoznati bolje nakon jednog poraza nego nakon pet pobjeda. Taj me poraz jako naljutio, bio sam razočaran i tužan. No ne možemo se nikako sramiti onoga što smo pokazali. Ipak trebamo biti ljuti jer smo trebali pokazati više drskosti, inata... To je ono što želim od svoje momčadi. Ljut sam jer je taj gol iznenadio čak i onoga koji ga je postigao, lopta ga je pogodila u nogu. Također, deset njihovih igrača ponašalo se prilično nesportski, tražili su faulove, prekidali utakmicu... Takve me stvari jako nerviraju, ne volim takvo ponašanje na terenu. Ma bio sam ljut ko' pas', gotovo u dahu kazao je Halilhodžić i na kraju dodao:

'Najviše mi je od svega žao zbog prilike koju smo imali, a izgubili. Ono što su generacije Dinamovih igrača pokušavale proteklih 40 godina, mi smo mogli imati nakon prve dvije utakmice. Igrači su, naravno, bili potišteni. I rekao sam im da ih taj poraz mora boljeti kao što boli i mene. No dobro je da boli. Jer to znači da će napraviti sve da se takvo nešto u budućnosti ne ponovi.'