tjeraju inat

Hajdukovo objašnjenje oko čestitanja Luki Modriću rastužit će mnoge

25.09.2018 u 17:06

Bionic
Reading

I dok se u Hrvatskoj vesele uspjehu Luke Modrića, iz Hajduka, kluba koji je bio prva ljubav plavokosog nogometnog virtuoza s loptom, zauzeli su čudan stav. Njihovu izjavu o potrebi čestitanja Luki Modriću prenosimo u cjelosti

Naime, nakon što su već tijekom ponedjeljka gotovo svi hrvatski klubovi, Dinamo, Rijeka, Osijek, Inter, Lokomotiva, Gorica, Istra i Slaven Belupo, odlučili čestitati Modriću, u Hajduku su procijenili da za to nema potrebe.

I ne samo to, nego su u utorak, objasnili zašto su se ponijeli ovako.

Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i - smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije.

  • +20
Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima.

HNK Hajduk Split