KRZNAR ZADOVOLJAN

Hajdukov trener razočaran se vraća u Split

12.07.2015 u 21:55

Bionic
Reading

Sadržajnim derbijem Dinama i Hajduka najzadovoljniji mogu biti geldatelji, kojih se nakon dugo vremena, u maksimiru okupilo više od 25.000. Doduše, ni treneri nisu nezadovoljni, ali sigurni smo da su obojica, i Damir Krznar i damir Burić, priželjkivali pobjedu

'Derbi je opravdao ime derbija, bila je to prava utakmica, zanimljiva, puna tempa, pred ovakvom publikom bio je užitak igrati. Znali smo da je Dinamo jak, a vidjeli smo mlad, dobro organiziran Hajduk, rezultat je pošten', rekao je trener splitske momčadi Damir Burić

I dok Zoran mamić vrijeme provodi u istražnom zatvoru, o Dinamovoj prvoj momčadi brine Damir Krznar.

'Složio bih se u ocjeni derbija: prije svega bila je lijepa atmosfera, pun stadion, tempo na nivou bez obzira na vrućinu. Hajduk je izuzetno organizirano stvorio blok na svojoj polovici, poveo, mi smo se konsolidirali, izjednačili, a u drugom poluvremenu imali smo blagu inicijativu, ali sa svega 2-3 šanse'.

Kako to da je Dinamov trener zadovoljan bodom?

'Isticao sam i prije utakmice da bi bilo suludo da smo u top formi za 1. kolo HNL-a i prvu europsku utakmicu. Bit ćemo u top formi za 20-tak dana., No, očekivao sam da ćemo biti bolji, rastrčaniji, ali rezultat nije izraziti neuspjeh'.

Trener gostiju odigrao je već tri službene utakmice, dvije protiv Sillamae i Dinama, pa je povukao paralelu.

'Dinamo nam nije dopustio igrati i dominirati jer ima brze igrače i morali smo biti pametni, suzbiti to, biti oprezni, a utakmica s Estoncima je sasvim drugačija, gdje smo mi mogli sprovesti što smo htjeli i u ofenzivi i u defenzivi. Žao mi je što u drugom dijelu nismo uspjeli sprovesti neke stvari koje sam im rekao u poluvremenu, nismo imali svježine. Ne znam je li to zbog utakmice u četvrtak, sedam sati vožnje u busu. I iskreno, ja uvijek želim dobiti utakmicu. Nisam uopće sretan, neću reći 'vau, bilo je 1:1 jer želio sam tri boda'. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE!