RAZOČARAVAJUĆI PORAZ

Hajdukov trener brutalno iskren: Najgore otkad sam u Splitu!

17.09.2017 u 20:37

Bionic
Reading

Joan Carrillo je priznao nakon dvoboja da je njegova momčad odigrala najgoru utakmicu otkad je on preuzeo klupu Hajduka, ali još uvijek vjeruje da se Splićani mogu boriti za titulu prvaka...

Hajduk nije pokazao baš ništa ove nedjelje u jadranskom derbiju protiv Rijeke i zasluženo je izgubio zahvaljujući golovima dvostrukog strijelca Hebera.

  • +5
HT Prva liga, 9. kolo: Hajduk - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na ljestvici su se time Riječani zadržali na samo četiri boda zaostatka za Dinamom, dok Hajduk zaostaje već devet i mnogi ga više ne vide kao ozbiljnog kandidata za titulu, iako je tek sredina rujna. Splitski navijači zbog toga su očekivano razočarani i zvižducima su ispratili igrače s terena, a trener priznaje da gore nisu mogli odigrati.

'Bila je ovo najgora utakmica koju smo odigrali otkad sam ja na klupi Hajduka. Nismo bili pametni u ovom susretu i želim se ispričati navijačima. Ovo nije bio dobar dan za nas. No, ako ćemo igrati dobro, možemo se još boriti na titulu,' izjavio je Joan Carillo nakon susreta pa dodao:

'Rijeka je u ovom susretu bila pametnija. Mi smo u prvom poluvremenu imali previše grešaka i iz jedne smo primili gol. U drugom smo počeli napadati i kreirali par prilika, a onda su oni nakon nove pogreške zabili drugi gol. Moramo se sada dobro pripremiti za sljedeće utakmice.'

Hajduk - Rijeka 0:2 (9. kolo 2017./18.,17.9.), sažetak Autor: YouTube

U suprotnom taboru bilo je drukčije raspoloženje.

'Mislim da je Rijeka bila bolja baš za ta dva gola. Kad pobijedimo Hajduk na Poljudu, to je praznik za naše navijače, a mi smo to napravili u susretu u kojem smo dominirali. Zadovoljan sam kako su igrači odigrali i ova pobjeda će nam dati snage uoči utakmica koje nam slijede,' izjavio je Matjaž Kek.

Hajduk - Rijeka, izjave trenera Autor: YouTube