ŠAMAR ZA ALMEIDU

Splitski navijači posramili novu zvijezdu Hajduka: Tome se sigurno nije nadao!

17.09.2017 u 20:14

Bionic
Reading

Hugo Almeida odigrao je razočaravajuću utakmicu kao i ostatak momčadi Hajduka u derbiju protiv Rijeke, a splitski navijači koji su ga uoči susreta nagradili pljeskom na kraju su ga s terena ispratili zvižducima...

Ugledni 33-godišnji Portugalac dugo je dijelio mjesto u reprezentaciji s Cristianom Ronaldom i ostalim najvećim zvijezdama svoje zemlje, a kada je potvrđeno da će ove sezone igrati za Hajduk, mnogi su se zapitali u kakvoj će formi doći u Split i je li njegovo vrijeme prošlo.

  • +5
HT Prva liga, 9. kolo: Hajduk - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hajduk već ima iskustva sa sličnim zvučnim imenima koja ništa nisu napravila u dresu splitskog kluba, poput Milevskog, Radčenka ili Verpakovskisa, a u svom debitanskom nastupu Almeida je dao naslutiti da bi mogao samo nastaviti negativan niz.

Naime, Portugalac se isticao uglavnom ljutnjom na terenu, širenjem ruku, krivim dodavanjima i lošim ubačajima, a tek je u jednom navratu zaprijetio Prskalu, no riječki golman ga je zaustavio.

Hajduk - Rijeka 0:2 (9. kolo 2017./18.,17.9.), sažetak Autor: YouTube

Je li Carrillo postavio taktiku tako da Hugu ne odgovara, o tome se može raspravljati, ali činjenica je da je s njim u napadu Hajduk izgledao najgore ove sezone.

Splitska publika koja ga je nagradila pljeskom uoči utakmice to je osjetila i zvižducima ga je ispratila s terena prilikom zamjene, jer joj je dosta zvijezda bez pokrića u redovima Hajduka. Tako gorkom debiju sigurno se nije nadao u HT Prvoj ligi...