Nova ozljeda

Hajdukov kapetan otpao za važnu utakmicu, a umjesto njega uskače velika nada

08.12.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Hajduk će na prvoj utakmici 18. kola SuperSport HNL (petak, 17.30 sati, MAXSport 1, MAXtv), na gostovanju kod zagrebačke Lokomotive, biti oslabljen za poznato ime

Iako je bilo najavljeno kako se na gol Hajduka uskoro vraća kapetan 33-godišnji Lovre Kalinić, doznaje se kako nije ni otišao na put u Zagreb na važnu utakmicu u kojoj je prioritet ostati neporažen te napasti nova tri boda.

>> Kranjčevićeva je rasprodana, ali znamo gdje možete gledati dvoboj Lokomotive i Hajduka

Tako će u važnoj utakmici - na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj - sigurno biti bez važnog igrača na klupi koji je uvijek među glasnijima u svlačionici. I kojeg mnogi smatraju vođom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Kako piše Slobodna Dalmacija iskusni golman, koji je dugo bio među Vatrenima, ozlijedio je mišić potkoljenice te je umjesto na utakmicu - koja puno znači Hajduku - morao otići na pregled kod liječnika.

Kako se doznaje ozljeda nije teže prirode, ali mu se preporuča da pauzira nekoliko dana zbog hematoma u listu koji se pojavio.

No, u ovom trenutku nije poznato hoće li Lovre Kalinić biti potpuno spreman za najveći hrvatski derbi koji je na rasporedu u nedjelju 17. prosinca protiv Dinama – i to na Maksimiru.

No, 'jedinica' nije upitan jer je već neko vrijeme drži pouzdani golman Ivan Lučić, ali je zato vijest kako će na klupi za pričuve biti mladi 18-godišnji Borna Buljan, momak rođen 2005. godine koji je nedavno postao europski viceprvak s juniorima Hajduka.

Riječ je o nadarenom golmanu - koji je visok 195 cm - za kojeg su svi stručnjaci uvjereni kako će uskoro biti jedan od boljih u Hrvatskoj, a svakako treba reći kako je donedavno bio na posudbi (kaljenju) u Solinu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore