TEŠKO IZVEDIVO, IAKO...

Ovo bi bila senzacija; Marcelo Brozović nakon šest mjeseci vraća se u Europu?

07.12.2023 u 18:23

Bionic
Reading

Medijski prostor u srijedu je okupirala priča iz Turske, odnosno mogućnost da hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić dođe u Galatasaray na pousdbu iz Manchester Cityja

Kao što je tportal u srijedu prenio vijest iz turskih medija, a koji imaju prizvuk senzacionalizma, odnosno kako bi hrvatski veznjak Mateo Kovačić mogao završiti u Galatasarayu na posudbi, jer smatraju da nije zadovoljan sa svojim statusom u engleskom prvaku, a poznato je da takve igrače Pep Guardiola ne trpi u svlačionici, stigao je 'nastavak'.

Naime, Turci pišu kako bi prema istom klubu, mogao krenuti i Marcelo Brozović, koji je u srpnju iz Intera preselio u saudijski Al Nassr. Navode kako je hrvatski reprezentativni veznjak želja istanbulskog velikana Galatasaraya koji bi ga želio dovesti na razdoblje od šest mjeseci, odnosno do kraja sezone.

Prema istom izvoru, niti Brozović nema ništa protiv, dok u Galatasarayu vjeruju da imaju financijske argumente s kojima bi mogli zadovoljiti čelnike Al-Nassra. Galatasaray bi mu, naime, isplaćivao plaću za tih pola godine.

Sve to zvuči gotovo nevjerojatno, jer Brozović je tek nedavno preselio u Saudijsku Arabiju. Osim ako je i njemu postalo jasno da bi puno bolju formu, odnosno žešći podražaj imao u turskoj nego saudijskoj ligi.

Bilo kako bilo, dok su Hrvati u 'modi' i dok ih inozemni mediji seljakaju po klubovima, možemo biti mirni jer to znači da itekako vrijede na nogometnom tržištu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'