NIJE POŽALIO DOLAZAK U SPLIT

Hajdukov heroj: Igra sa slomljenim prstom!

26.07.2013 u 15:19

Bionic
Reading

Mislav Anđelković novi je Hajdukov junak: igrač koji je otvoreno priznao da u splitski klub dolazi prije svega jer je njegov veliki navijač, pa je odbio i nešto unosnije ponude, u Skoplju je hrabro nastupio sa slomljenim prstom lijeve šake

Ozljedu je vukao još otprije, no pogoršala se na utakmici protiv Rijeke, kada je u samo nekoliko minuta i njega i Kouassija brutalno sredio Slovenac Škarabot. Anđelković se ipak dovoljno oporavio kako bi zaigrao protiv Turnova.

'Nogomet se ne igra rukama, nego nogama, ali jasno je da su u duelima i one važne. Ha, ništa sad, prst je dobro zaštićen i igramo dalje', vedar je Anđelković.

Stao je pred novinare na Poljudu i izrazio zadovoljstvo prolaskom u treće pretkolo Europske lige. Objektivno, kaže, Hajduk je u oba susreta bio daleko bolja momčad.

'Greške? Ha, događaju se i one, ekipa je mlada i bez dovoljno iskustva, pa to ne treba čuditi. Ali sve se nadoknađuje željom i entuzijazmom', kaže Anđelković.

Hajduk ove nedjelje čeka gradski derbi protiv Splita, u gostima, a igrači su svjesni da ih s druge strane čeka 'napaljen' protivnik. Klub braće Žužul ponovno je podigao cijenu ulaznica, koje će za sve tribine stajati 80 kuna, pa još uvijek nije jasno hoće li zbog toga Torcida i ove godine bojkotirati utakmicu.


'Znamo da naš klub zbilja ovisi o navijačima, oni puno znače svima, a pogotovo najmlađim igračima. Ne znam zašto Split diže cijene umjesto da od ove utakmice napravi praznik nogometa, zbilja ne znam zašto to rade, ali njihova je stvar', kazao je Anđelković.

Dolazak na Poljud, inače, smatra svojom vrlo dobrom odlukom i ni na trenutak nije požalio.

'Već osam godina profesionalno igram nogomet, ali mogu kazati da je utakmica protiv Rijeke bila nešto najbolje što mi se dogodilo u karijeri! Pun stadion, prekrasno navijanje... Zato se igra nogomet! Mi u momčadi smo dobra klapa, a vjerujem da će se povezanost među igračima dodatno vidjeti i na terenu', završio je Hajdukov junak.