REAKCIJA S POLJUDA

Hajdukov golman Lovre Kalinić ne želi šutjeti: Zato u ovoj situaciji moram reći...

21.09.2023 u 11:05

Bionic
Reading

Hajduk je u krizi, dva poraza u prvenstvu izazvala su ogorčenje među navijačima pa se sada oglasio iskusni kapetan Lovre Kalinić (33)

Golmanu Hajduka oporavak se bio produljio, deset i pol mjeseci zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta. Nije mu zbog toga lako, kao ni zbog negativnih komentara.

>> Splitom se širi priča o sukobu u svlačionici Hajduka; oglasio se Livaja i poručio...

'Žalosno je da su dva poraza došla kao povod za širenje niza negativnih priča', rekao je za Sportske novosti.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Jesu li popucali odnosi u svlačionici Hajduka?

'Nepotrebno i bez osnova širi se negativni kontekst. Volio bih da postoji Big Brother kamera da se vidi što se događa. Gdje god sam bio, nigdje nema druženja igrača, a u Hajduku - sasvim druga priča! Kod nas je svatko sa svakim dobar. Ovo što mi imamo u klubu, toga nigdje nema. Nekakva izmišljanja priča, da je onaj za ovog, onaj protiv onoga, to je tužno', rekao je Kalinić i dodao:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Osobno takve priče doživljavam kao tragediju jer ako šutimo, nije u redu. Zato u ovoj situaciji moram reći: ljudi, dosta je s tim glupostima, dosta je zamaranja mozgova nebitnim stvarima. Ako je netko nekoga poslao u onu stvar, to je normalno u sportu. Pa to se događa u životu svaki dan. Ako se šuti, tu je problem, onda bi značilo da nikome nije stalo. Ali kod nas se sve predimenzionira. Od euforije do kanala u sedam dana, takav je naš proces.'

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.