Kapetan reagirao

Splitom se širi priča o sukobu u svlačionici Hajduka; oglasio se Livaja i poručio...

21.09.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Nakon što se iz svlačionice Hajduka probila tajna o navodnom sukobu nekoliko suigrača. A razlog su iznenađujući porazu od Istre i Gorice, oglasio se kapetan Marko Livaja

Iako se Marko Livaja rijetko na ovakav način oglašava putem društvenih mreža jasno je kako je razlog glasina koja se širi Splitom, a to je njegov sukob sa suigračima.

Tako se kapetan Hajduka Marko Livaja oglasio putem svog Instagram profila i to objavom fotografije zajedničkog druženja sa suigračima.

Podsjetimo, glasine koje kruže Splitom i neki izvori iz svlačionice Hajduka govore kako su navodno u tom verbalnom sukobu sudjelovali Marko Livaja, Ivan Dolček i Leon Dajaku. No, čak i ako je bilo teških riječi ili verbalnog sukoba mnogi će reći kako je to razumljivo jer ipak su izgubili šest bodova od dvije momčadi koje ne spadaju u vrh ljestvice SuperSport HNL-a. Mnogi sportaši će reći kako je najpoštenije da jedan drugom u lice kažu istinu i pokušaju to sve zaboraviti…

Tako je Livaja na Instagram stryju objavio zajedničku fotografiju uz stih iz pjesme Zorana Jelenkovića.

'I ne dam da mi ljudi govore, znam da lažu od ljubomore', piše ispod objave uz potpis ‘prgava familija’.

Nema sumnje kako je Livaja ovo napravio ciljano nakon svih napisa i glasina. No, s druge strane Hajduk je usprkos tim porazima još uvijek na prvom mjestu ljestvice SuperSport HNL-a.

I očito je došao trenutak kad se moraju skupiti i resetirati ako žele osvojiti titulu prvaka koju čekaju još od 2005. godine.

Standings provided by Sofascore