OD 20 SATI

Hajduk večeras otvara sezonu na Poljudu; evo gdje možete gledati europski ispit 'bilih'

18.07.2019 u 14:19

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka danas od 20 sati (Arenasport 1) igraju uzvratnu utakmicu 1. pretkola Europske lige protiv Gzire United koju su u prvoj utakmici na Malti svladali rezultatom 2:0

Prva je ovo utakmica Splićana pred svojom publikom na Poljudu u ovoj sezoni. Navijači 'bilih' će poslije dva i pol mjeseca ponovno vidjeti hajdukovce na djelu. Interes za sezonskim ulaznicama je velik, prodano ih je trenutno preko 5.400, moguće je da će se do utakmice doseći brojka od 6.000.

Sve utakmice hrvatskih klubova u kvalifikacijama i skupinama Europske lige, do mogućeg nastupa Dinama u play-offu Lige prvaka, moći će se gledati na programima Arenasporta preko MAXtv-a

'Najozbiljnije se pripremamo za ovu utakmicu, analizirali smo prvi dvoboj koji nam je došao odmah nakon priprema na Pohorju i mogu reći da smo bili možda malo i presamokritični nakon tog susreta. Danas kreće euro ritam gdje će se od nas tražiti da budemo jako pametni, raspodijelit ćemo snage koliko možemo kako bi bili konkurentni na oba fronta', kazao je Hajdukov trener Siniša Oreščanin na konferenciji za medije održanoj uoči današnje utakmice, a prenosi hajduk.hr.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Strateg splitske momčadi danas u konkurenciji neće imati Miju Caktaša i Josipa Posavca koji će preskočiti još uzvratni dvoboj s Gzirom United te Stipu Vučura koji je još u procesu rehabilitacije.

Podsjetimo, 'bili' su u prvom susretu ostvarili prednost od 2:0 pogotcima Adama Gyurcsa i Ivana Dolčeka.

Nikolas Neokleous iz Cipra bit će glavni sudac druge utakmice prvog pretkola Europske lige Hajduk - Gzira, a pomagat će mu sunarodnjaci Michale Soteriou, Marios Dimitriadis te Chrysovalantis Theouli.